Je hebt een cadeaubon?BEGINNERS

Zin om de sensatie
van een parachutesprong te ervaren
zonder uit een vliegtuig te springen?

Dankzij de allernieuwste technologie reproduceert FLY-IN perfect het effect van een vrije val en de echte gewaarwording van een parachutist in volle vlucht... De unieke grootte van de windtunnel, de breedste ter wereld, waarborgt een onvergelijkbaar comfort.

Je vlucht : na een eerste fase van briefing en apparatuur, word je naar de vliegzone gebracht. Begeleid door een instructeur, kan je dan de aangeleerde bewegingen toepassen en de droom van Icarus beleven: vliegen !

PACKS KINDEREN

Van 4 tot 12 jaar.
Na het kiezen van je pack, selecteer in de kalender datum en uur die voor jou past.
Al onze pakken (behalve de “duo flight”, de “love pack deluxe” en de “fun for2) gelden voor een person en kunnen niet worden gedeeld.

Start Kid Flight

Laat je kind unieke sensaties ontdekken! Vrije val: 2 vluchten voor 49 euros. Dit pack bevat Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

49 €

Silver Kid Flight

Laat je kind een andembenemende ervaring beleven! Vrije val: 4 vluchten voor 85 euros. Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

85 €

Gold Kid Flight

Laat je kind een onvergetelijke moment beleven dankzij Fly-In! Vrije val: 6 vluchten voor 120 euros. Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

120 €

Platinum Kid Flight

Laat je kind in het hart van de Fly-In ervaring duiken! Vrije val: 8 vluchten voor 150 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

150 €


PACKS VOLWASSENEN

Na het kiezen van je pack, selecteer in de kalender datum en uur die voor jou past.
De pro pack moeten per telefoon of per e-mail gereserveerd worden.
Al onze pakken (behalve de “duo flight”, de “love pack deluxe” en de “fun for2) gelden voor een person en kunnen niet worden gedeeld.

Start Flight

Zin om unieke sensaties te ontdekken? Ontdek de vrije val: 2 vluchten voor 59 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

59 €

Silver Flight

Zin om een adembenemende ervaring te beleven? Ontdek de vrije val: 4 vluchten voor 99 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 4 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

99 €

Gold Flight

Beleef een onvergetelijk moment dankzij Fly-In! Ontdek de vrije val: 6 vluchten voor 140 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 6 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

140 €

Platinum Flight

Duik in het hart van de fly-In ervaring! Gegarandeerde sensaties: 8 vluchten voor 190euro. Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 8 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

190 €

Diamond Flight

Beleef het avontuur tot het einde! Ontdek de vrije val: 12 vluchten voor 280 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 12 vluchten over 2 slots van 30 min verdeeld Een debriefing.

280 €

« ALLEEN GELDIG TIJDENS HET WEEKEND » Duo Flight

Kom in duo vliegen bij Fly-In, de breedste vrije val simulator ter wereld! Het pack van 99€ bevat: - een 30-minuten voorbereidingsfase - 1 individuele vlucht en 1 koppelvlucht (afhankelijk van de specifieke voorwaarden die verband houden met het verschil in gewicht)

99 €

Love Pack Deluxe

Envolez votre moitié au septième ciel grâce à ce cadeau d’exception. Le Love Pack Deluxe comprend l’équipement, le briefing et une phase de préparation de 30 minute, 2 vols chacun et un vol en duo (si la différence de poids n’est pas supérieure à 10-12 kg), les vidéos et photos, une bouteille de cava et des zakouskis, la nuit d’hôtel et un petit déjeuner avec bulles. (Assurez-vous de contacter au préalable l’hôtel au 04 241 00 00 pour connaître leurs disponibilités)

250 €

FREEFALL EXPERIENCE SDP (FLY IN/OUT)

Vlieg met Fly-In en Skydive Spa en beleef 100% vrije val ! Geef uw dromen vleugels met dit ultieme pakket : - Een tandem parachutesprong bij Skydive Spa of Skydive Cerfontaine - Het equivalent van 10 parachutesprongen (10 minuten vrije val) in de breedste windtunnel ter wereld in Luik

390 €

FUN FOR 2

WIJ BIEDEN DEZE ZOMER EEN NIEUW PAKKET AAN: "FUN FOR 2" Het is altijd beter met zijn tweën! Kom samen voor een UNIEKE ervaring! Dit pakket bevat 2 vluchten en 1 drankje per persoon.

100 €