CADEAUBONS :
Geef een unieke en originele cadeau!
Kies uit onze formules om vrienden en familie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Hebben je vrienden altijd gedroomd om te vliegen ? Dankzij deze cadeaubon geef je hen de mogelijkheid om deze droom te beleven bij FLY-IN, in Luik! Ze zullen in de breedste vrije val simulator ter wereld vliegen, begeleid door de beste in de wereld. Dankzij jou zullen ze tijdens 2min30 of meer, een adembenemende ervaring beleven. Gegarandeerde sensaties en herinneringen voor het leven!

De Cadeaubon is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

PACKS KINDEREN

Van 4 tot 12 jaar.

Start Kid Flight Voucher

Laat je kind unieke sensaties ontdekken! Vrije val: 2 vluchten voor 49 euros. Dit pack bevat Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

49 €

Silver Kid Flight Voucher

Laat je kind een andembenemende ervaring beleven! Vrije val: 4 vluchten voor 85 euros. Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

85 €

Gold Kid Flight Voucher

Laat je kind een onvergetelijke moment beleven dankzij Fly-In! Vrije val: 6 vluchten voor 120 euros. Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

120 €

Platinum Kid Flight Voucher

Laat je kind in het hart van de Fly-In ervaring duiken! Vrije val: 8 vluchten voor 150 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten op 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

150 €

PACKS VOLWASSENEN

Start Flight Voucher

Zin om unieke sensaties te ontdekken? Ontdek de vrije val: 2 vluchten voor 59 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 2 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

59 €

Silver Flight Voucher

Zin om een adembenemende ervaring te beleven? Ontdek de vrije val: 4 vluchten voor 99 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 4 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

99 €

Gold Flight Voucher

Beleef een onvergetelijk moment dankzij Fly-In! Ontdek de vrije val: 6 vluchten voor 140 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 6 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

140 €

Platinum Flight Voucher

Duik in het hart van de fly-In ervaring! Gegarandeerde sensaties: 8 vluchten voor 190euro. Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 8 vluchten over 1 slot van 30 min verdeeld Een debriefing.

190 €

Diamond Flight Voucher

Beleef het avontuur tot het einde! Ontdek de vrije val: 12 vluchten voor 280 euro Dit pack bevat: Een briefing en een voorbreidingsperiode van 20 minuten De uitrusting (combi, helm en bril) 12 vluchten over 2 slots van 30 min verdeeld Een debriefing.

280 €

« ALLEEN GELDIG TIJDENS HET WEEKEND » Duo Flight Voucher

Kom in duo vliegen bij Fly-In, de breedste vrije val simulator ter wereld! Het pack van 99€ bevat: - een 30-minuten voorbereidingsfase - 1 individuele vlucht en 1 koppelvlucht (afhankelijk van de specifieke voorwaarden die verband houden met het verschil in gewicht)

99 €

Love Pack Deluxe voucher

Envolez votre moitié au septième ciel grâce à ce cadeau d’exception. Le Love Pack Deluxe comprend l’équipement, le briefing et une phase de préparation de 30 minute, 2 vols chacun et un vol en duo (si la différence de poids n’est pas supérieure à 10-12 kg), les vidéos et photos, une bouteille de cava et des zakouskis, la nuit d’hôtel et un petit déjeuner avec bulles. (Assurez-vous de contacter au préalable l’hôtel au 04 241 00 00 pour connaître leurs disponibilités)

250 €

FREEFALL EXPERIENCE SDP (FLY IN/OUT)

Vlieg met Fly-In en Skydive Spa en beleef 100% vrije val ! Geef uw dromen vleugels met dit ultieme pakket : - Een tandem parachutesprong bij Skydive Spa of Skydive Cerfontaine - Het equivalent van 10 parachutesprongen (10 minuten vrije val) in de breedste windtunnel ter wereld in Luik

390 €